Homeopatija

196_dhu_homeopathy6

Homeopatija je efikasna, blaga i holistička terapija, koja stimuliše i reguliše moć samoizlečenja organizma.
Kompleksni homeopatski lekovi su jedinstvene i proverene kombinacije pojedinačnih homeopatskih aktivnih sastojaka koje su delotvorne u tretmanu pojedinačnih bolesti. Terapija kompleksnim lekovima je bezbedan i efikasan izbor lekara, omogućava specifičan tretman simptoma bolesti svakog pacijenta…

Kompleksni DHU lekovi mogu se koristiti u terapiji akutnih stanja kao i u dugoročnoj terapiji hroničnih bolesti.

Monokomponentni homeopatski lekovi

Klasična homeopatska terapija zasniva se na upotrebi homeopatskih lekova koji sadrže samo jedan aktivan sastojak. U svom portfoliju DHU sadrži oko 400.000 pojedinačnih lekova izrađenih od više od 1400 polaznih materijala.

U proizvodnji DHU lekova najviše koristimo sirovine biljnog porekla koje se uglavnom uzgajaju na našim plantažama sertifikovanim za organsku kultivaciju lekovitog bilja. Takođe, supstance mineralnog i životinjskog porekla koje se kupuju od drugih proizvođača ispunjavaju najviše standard kvaliteta. Proizvodimo lekove u različitim homeopatskim formama: globule, tablete, rastvori, injekcije i masti I različitim potencijama.
Svaki lek koji izađe iz DHU proizvodnog pogona ispunjava visoke standarade kvaliteta i izrađen je po metodama koje su opisane u “Nemačkoj homeopatskoj farmakopeji”. Potenciranje matičnih tinktura se radi isključivo ručno, u skladu sa originalnim uputstvima Dr. Samuela Hahnemanna i tradicijom osnivača naše kompanije Dr Vilmara Švabe (Dr. Willmar Schwabe).