Novosti

 • Letnja homeopatska apoteka

  Letnja homeopatska apoteka

  Kada putujete, a naročito kada je to sa decom, putna apoteka je neophodan deo prtljaga! Ovog leta na put obavezno ponesite mini apoteku koju ćete napuniti nemačkim homeopatskim lekovima koji su dostupni i na našem tržištu, u svakoj apoteci. Homeopatski… Detaljnije »
 • Izabrali ste najbolje patronažne sestre Srbije

  Izabrali ste najbolje patronažne sestre Srbije

  Hvala još jednom svima koji ste glasali, a veliko hvala svim patronažnim sestrama koje svaki dan rade požrtvovano i sa mnogo ljubavi svoj divan posao. Tri najbolje patronažne sestre Srbije za 2016. godinu su: Tatjana Dimitrijević Dz Zemun, Violeta Vasiljević… Detaljnije »
 • I ove godine tražimo najbolje patronažne sestre Srbije

  I ove godine tražimo najbolje patronažne sestre Srbije

  Uloga patronažne sestre u porodici je da nauči članove porodice veštinama čuvanja svoga zdravlja, uključi ih u preventivne programe doma zdravlja, osnaži i podrži partnerski odnos u porodici i time zadobije poverenje članova porodice. Bez obzira na stepen pripremljenosti za… Detaljnije »
 • Homeopatija kao preventiva

  Homeopatija kao preventiva

    U toku vrlo uspešne Svetske nedelje homeopatije od 10.-16.04.2016. organizovana su brojna predavanja, radionice, prezentacije i besplatna homeopatska savetovanja širom Srbije. Edukacija se nastavlja, pa se nakon Beograda vidimo 21.04.2016. od 18h i u Novom Sadu, svečana sala Zavoda… Detaljnije »
 • Svetska nedelja homeopatije obeležava se od 10. do 16. aprila

  Svetska nedelja homeopatije obeležava se od 10. do 16. aprila

    Za vreme Svetske nedelje homeopatije u periodu od 10. do 16. aprila, homeopate iz celog sveta promovišu homeopatiju kao efikasan, prirodan i bezbedan način lečenja. Od 10. do 16. aprila obeležava se Svetska nedelja homeopatije u čast svih onih… Detaljnije »
 • Druga Mama Natura škola homeopatije

  Druga Mama Natura škola homeopatije

  Zajedno slavimo Svetsku nedelju homeopatije u DRUGOJ BESPLATNOJ MAMA NATURA ŠKOLI HOMEOPATIJE Drage mame i tate, U toku Svetske nedelje homeopatije, od 10. do 16. aprila, za vas organizujemo brojna predavanja i radionice. Prvo dešavanje koje sa ponosom najavljujemo, je… Detaljnije »
 • Homeopatski lekovi na 24. Farmaceutskim susretima

  Homeopatski lekovi na 24. Farmaceutskim susretima

  Održani su 24. Farmaceutski susreti, u petak 25. marta 2016. godine u hotelu Hyatt Regency u Beogradu gde je prisustvovalo 650 gostiju iz svih oblasti farmaceutske delatnosti. U okviru Skupa održan je Kurs KE, organizovan od strane UFTS – Sveti Sava,… Detaljnije »
 • XIII Prolećni Festival zdravlja posetilo je preko 20.000 ljudi!

  XIII Prolećni Festival zdravlja posetilo je preko 20.000 ljudi!

  U beogradskom Domu omladine završen je dvodnevni XIII Prolećni Beogradski festival zdravlja pod sloganom “Učinite danas nešto dobro za svoje zdravlje”. Veliko interesovanje pokazali su kako domaći tako i strani mediji. Građani su mogli besplatno da provere opšte zdravstveno stanje, da… Detaljnije »
 • XIII Prolećni beogradski festival zdravlja

  XIII Prolećni beogradski festival zdravlja

  U susret XIII Prolećnom Beogradski festival zdravlja koji se održava u četvrtak i petak, 17. i 18. marta 2016. godine (od 10 do 20 h), u Domu omladine u Beogradu, želimo da budete zdravi, nasmejani i u skladu sa prirodom! Ukoliko… Detaljnije »
 • Prva škola Mama Natura

  Prva škola Mama Natura

  27.02.2016. godine u igraonica Kindergarden u Takovskoj 45 u Beogradu , održana je prva škola Mama Natura.  Na sva pitanja mama vezano za upotrebu homeopatskih lekova kao i na sve nedoumice vezano za zdravlje dece u prvim godinama života odgovarao… Detaljnije »