homeopatska letnja apotekaaaa

Kada putujete, a naročito kada je to sa decom, putna apoteka je neophodan deo prtljaga! Ovog leta na put obavezno ponesite mini apoteku koju ćete napuniti nemačkim homeopatskim lekovima koji su dostupni i na našem tržištu, u svakoj apoteci. Homeopatski lekovi su potpuno prirodni i nemaju neželjenih dejstava.

U okviru same homeopatske apoteke, trebalo bi da se nađu sledeći preparati: Gastrokind, Influcid i Tonsilotren.

ZAŠTO GASTROKIND?

Stomačni problemi na putovanjima su česta pojava, naročito leti, a najčeše su prouzrokovani promenama u ishrani i kvalitetu vode za piće, bakterijama unetim u organizam putem hrane, vode ili zbog loših higijenskih uslova. Obavezno ponesite Gastrokind – odličan je kod stomačnih tegoba usled promene ishrane: nadimanja i zatvora kao i kod mučnina koje se javljaju u putu. Jednako je efikasan i kod tegoba sistema za varenje kao što su mučnina, povraćanje, dijareja. Ono što je veoma bitno kod Gastrokinda jeste da se otapa u ustima i apsorbuje kroz sluznicu, pa nema bojazni da ćete lek povratiti.

ZAŠTO INFLUCID?

Influcid je velika pomoć kod letnjih prehlada, povišene temperature i groznice. Brz prelazak iz rashlađenih prostorija na visoke letnje temperature, hladna pića sa ledom izazivaju šok za organizam i često su uzrok kijavice, upale grla i ždrela. Influcid tablete su jednako dobre i zimi i leti jer rešavaju probleme povišene temperature, kašlja i malaksalosti. Pomažu, kako deci, tako i roditeljima.

ZAŠTO TONSILOTREN?

Tonsilotren na prirodan način pomaže u slučaju angine i hroničnog tonzilitisa: smanjuje upalu, otok i bol, vraća zaštitnu funkciju krajnika, smanjuje obim uvećanih krajnika, podstiče prečišćavanje kripti krajnika (gnojnih čepića), ublažava otok i zapaljenje limfnih čvorova, podstiče normalizaciju pokazatelja imunog sistema organizma u celini, ubrzava zarastanje oštećenih tkiva i sprečava ponovne angine.

Letnja homeopatska apoteka